Tjenester

NSI leverer profesjonelle tjenester rundt integrasjon og samstilling av data. Vi benytter effektive metoder og verktøy for å analysere og presentere virksomhetskritisk informasjon til alle ansatte i alle situasjoner og steder. Sammen har vi mer enn 20 års erfaring med levering av slike tjenester, med ulike fokusområder for hver av oss.

Område

Løsninger fra NSI dekker områder som Salg, Økonomi, Logistikk, Innkjøp, Lager og Budsjettering.
Nøkkelbegreper og KPI’er presenteres på en oversiktlig og brukervennlig måte via dashboards, tabeller og grafikk, som gir mulighet for analyse på overordnet og detaljnivå.
Således er det mest fantasien som setter grenser for bruksområder av QlikView eller Qlik Sense.

Rolle

NSI leverer løsningerne som er tilpasset og målrettet de forskellige roller i din bedrift. Via egne menyer og valgfri styring av datatilgang lages presentasjoner for ledelse, controllere, logistikkansvarlige, selgere og andre som trenger oppdatert informasjon.
Løsningene kan også benyttes på mobile enheter som nettbrett og smart-telefoner.

System

Sentralt i en god BI-løsning er integrering av data fra alle aktuelle kilder i bedriften. QlikView og Qlik Sense kan sammenstille data fra de fleste ERP-systemer, støttesystemer, regneark og andre kilder fra ulike platformer.
Vårt produkt «iNSIght» gir en rask og effektiv implementering og er til nå utviklet mot Visma Business, MultiCase og Microsoft Dynamics AX. Konseptet kan enkelt benyttes mot andre løsninger.

Bistand

Med en stor erfaringsbase fra mange fagområder i næringslivet, kan vi tilby våre kunder bred kompetanse rundt løsningsarkitektur, systemintegrasjon og prosjektgjennomføring.
Innenfor BI kan vi ved bruk av QlikView eller Qlik Sense tilby forprosjekt til faste priser som gir trygghet ved valg av løsning: SIB - Seeing Is Believing.

Hva gjør NSI

NSI leverer produkter og tjenester for å gi sine kunder bedre innsikt.


+47 91 51 00 13 / post@nsi.no

Skien / Fridtjof Nansens gate 19C, 3722 Skien
Bergen / Solheimsgaten 7E, 5058 Bergen

Qlik partner


© NetScenario AS / Developed by Ditt Grafisk